Toksjo als alternatief voor Talkshows waar al teveel gekakeld wordt.

Uit Het AD van 9 september.
Kijkers lijken dit nieuwe televisieseizoen de grote dagelijkse talkshows moeilijk te kunnen vinden. De afgelopen vijf werkdagen stonden er vrijwel geen praatprogramma’s meer in de top 10 van best bekeken uitzendingen. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

Nederland is Talkshow moe en dat is volgens, de maker van het vragenspel Toksjo, Arjen van Wifferen niet erg verwonderlijk. “De zogenaamde deskundigen nemen kijkers niet mee naar de momenten waar en hoe ervaringen en meningen zijn ontstaan. Op mij komt dit over dat ik van het puzzelboekje met cryptogrammen alleen de antwoordpagina’s mag lezen.” Met het vragenspel Toksjo ga je in gesprek over de vragen en ontdek je samen de antwoorden. Als de vraag compleet en gesprek oprecht, dan rekent Toksjo het antwoord altijd goed.

Neem eens tijd voor een Mooi Gesprek. Leer luisteren, leer nieuwe woorden, zoek verbinding. Zo verschillend zijn we niet. En als je er echt niet uit komt. Ga eten met elkaar. Oude wijsheid van Arjen’s tante.

Voeg je opmerking toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *