Mooie Gesprekken

De 100 van is een initiatief om inwoners van een stad of dorp samen te brengen, met als doel elkaar te inspireren en aan te vullen om zo de schoonheid van diversiteit te omarmen.

Actualiteiten / Nog Nieuws?!

In 2022 wil Arjen van Wifferen initiator van TalkRadio 365 mooie gesprekken voeren. Met wie of over wat maakt niet uit. Na de voorstelronde Langzaam aan de Kook van zijn spel Toksjo stelt hij nog slechts één vraag? Nog nieuws? Waar het gesprek vanaf dat moment heen gaat weet nog niemand. Luister vanaf 1 januari, iedere dag naar Nog Nieuws?! op TalkRadio.nl


Tafelgesprekken

TalkRadio initieert de ontmoeting tussen twee betrokken inwoners die ondanks dat ze dezelfde woonplaats delen, ogenschijnlijk ver uit elkaar leven. Deze ontmoeting vindt plaats tijdens een tafelgesprek waarbij de gespreksleider samen met de tafelgasten op zoek gaat naar zaken die hen verbindt. De tafelgesprekken zijn door het spel verrassend en onvoorspelbaar, maar kent geen winnaars of verliezers.

Leer luisteren en durf te vragen.

Maatschappelijke thema`s worden zo vanuit twee totaal verschillende standpunten ervaren en toegelicht. Vanuit wederzijds interesse tijdens het gesprek ontdekken we gelijkenissen en verschillen. De gespreksleider voorkomt dat de tafelgasten elkaar gaan veroordelen, bekeren of overtuigen, maar stuurt aan op het aanvullen, inspireren en leren van elkaar. Door te blijven vragen ervaren we hoe het gesprek vandaag de dag gevoerd kan worden.
Elkaar aanvullend, zonder vooroordeel!